Arbetsljus på kabelvinda 25m
230V, 300W, neutralvit, IP65

4844-0

New product

Arbetsljus på kabelvinda 25m - 230V, 300W, neutralvit, IP65 Expandera

Denna strip fungerar perfekt på arbetsplatsen. Den har en mycket hög lumen men har samtidigt en mycket låg watteffekt 

Stripen levereras på en kabelvinda med 25 meter LED strip, dessutom medföljer en 4 meter stark gummikabel med godkänd EU-kontakt.. 

Dessutom är stripen dubbelisolerad, vilket gör att den är godkänd för byggarbetsplatser, fartyg,  och mycket mer. 

Du kan ansluta till MAX 75 meter på den medföljande startkabeln.
 

 

 

Mer detaljer

kr 2.611,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Arbetsljuset på kabelvinda är en praktisk och kraftfull belysningslösning för arbetsplatser, verkstäder, garage och utomhusbruk. Med en effekt på 300W och en ljusstyrka på imponerande 37500 lm, ger detta arbetsljus en stark och jämn belysning över ett stort område. Ljuset är neutralt vitt, vilket ger en skarp och tydlig belysning utan att förvränga färgerna. Den breda spridningsvinkeln på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt och effektivt över ytan. Detta är idealiskt för att skapa en bra arbetsmiljö där detaljer behöver ses tydligt.Med en kabelvindslängd på 25m har du gott om räckvidd för att placera ljuset där det behövs utan att behöva använda förlängningskablar. Ljuset är utformat för att anslutas till 230V, vilket är standard i de flesta hushåll och arbetsplatser.Arbetsljuset är klassificerat med ett IP65 skydd, vilket innebär att det är damm- och vattentätt. Detta gör det lämpligt för användning utomhus och ger dig trygghet även i regniga förhållanden. Du kan tryggt använda detta arbetsljus i alla typer av väderförhållanden.Med detta arbetsljus på kabelvinda får du en pålitlig och kraftfull ljuskälla som kommer att vara till stor nytta i dina olika projekt och arbetsuppgifter. Investera i bra arbetsbelysning och förbättra din arbetsmiljö redan idag!
Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka37500 lumens
Spridningsvinkel120 grader
Förväntat livstid L8025000 timer
Effekt & spænding
Effekt300W
Spänning230V
EnergiklassD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy