V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip komplett kit
5m, 60 LED per. meter, IP65

V-Tac V-Tac

12151-0

New product

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip komplett kit - 5m, 60 LED per. meter, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED-stripset är det perfekta valet för att skapa atmosfärisk och flexibel belysning. Detta set innehåller allt du behöver för att komma igång med att skapa en unik atmosfär i ditt hem eller företag.

  • RGB+CCT-teknik: Med denna funktion kan du växla mellan varmt, neutralt och kallvitt ljus, samt blanda RGB-färger så att du kan anpassa belysningen efter dina behov och önskemål.
  • Enkel installation: Satsen kommer med en kontroller och strömförsörjning, vilket gör det enkelt att installera och komma igång direkt.
  • Appstyrning: Med appstyrning kan du enkelt och bekvämt styra belysningen från din smartphone eller surfplatta. Du kan justera färger, ljusstyrka och anpassa belysningen efter dina önskemål.
  • Hög kvalitet: LED-strip är IP65-klassad, vilket betyder att den är damm- och vattentät. Den kan därför användas både inomhus och utomhus.

Mer detaljer

kr 607,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 4W/m RGB LED strip komplett kit, 5m, 60 LED per. meter

Detta kompletta kit från V-Tac ger dig en flexibel och mångsidig lösning för att skapa stämningsbelysning i ditt hem eller trädgård. Med en imponerande 60 LED per meter sprider denna RGB LED strip jämnt ljus över en bredd på 120 grader.

Produktinformation:

  • Effekt: 4W per meter
  • Dimensioner: 10 x 2 mm
  • IP-klassificering: IP65

Det som verkligen utmärker denna LED strip är dess breda spridningsvinkel på 120 grader. Det betyder att ljuset fördelas jämnt och täcker större områden, vilket ger en enhetlig belysningseffekt. Oavsett om du använder den som takbelysning eller för att lysa upp trappsteg, kan du vara säker på att få en välbalanserad och attraktiv ljusbild.

Versatilitet är nyckeln:

Denna LED strip kan dimmas för att skapa önskad atmosfär i ditt rum eller utomhusområde. Välj mellan olika färgnyanser för att passa just din stil och stämning. Den är perfekt för att lysa upp trädgårdar, balkonger, terrasser, trappsteg, skåp, hyllor och andra platser där du vill ha ett subtilt ljus eller en färgglad effekt.

Hållbarhet:

Med en IP65-klassificering är denna LED strip lämplig för utomhusbruk. Den tål vattenstänk och regn, vilket gör att du kan använda den i olika väderförhållanden utan att oroa dig för skador eller korrosion. Skapa en ljusinstallation som kan njutas av året runt.

Ta kontroll över din belysning med V-Tac 4W/m RGB LED strip komplett kit. Skapa oändliga möjligheter för att skapa en behaglig och elegant atmosfär i ditt hem eller utomhusområde. Beställ ditt kit idag och börja utforska de kreativa möjligheterna som LED-teknik kan erbjuda!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörRGB+3in1
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel120 grader
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd2 mm.
Bredd10 mm.
Effekt & spænding
Effekt4W
SpänningsintervallAC:100-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy