EYE LED Vägglampa med USB och Touch dimmer, 5W, Nielsen Light
vit

Nielsen Light

10044-0

New product

EYE LED Vägglampa med USB och Touch dimmer, 5W, Nielsen Light - vit Expandera

ÖGA vägglampa från Nielsen Light .

 

Ledningen är 1,6 m lång.

 


Mer detaljer

kr 768,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Produktbeskrivning:

EYE LED vägglampa med USB och Touch dimmer från Nielsen Light i en elegant vit finish är det perfekta tillskottet till ditt hem eller kontor. Denna vägglampa är designad för att ge både funktion och stil till ditt rum.

Specifikationer:

  • Anslutning: Vägglampan ska anslutas till 230V.
  • Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 806 lm ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt utrymme effektivt.
  • RA-värde: Ljuskvaliteten hos denna lampa är exceptionell med ett RA-värde på 80-85. Detta säkerställer ett naturligt vackert ljus som återger alla färger på ett genuint sätt.
  • Touch dimmer: Ljuset kan enkelt dimras med den smidiga Touch dimmern för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.
  • USB-port: Med en inbyggd USB-port är det enkelt att ladda dina enheter samtidigt som du njuter av belysningen från lampan.
  • Energisnålt: Med endast 5W energiförbrukning är denna LED-lampa energieffektiv och kostnadseffektiv på lång sikt.

EYE LED vägglampan är en harmonisk kombination av funktionalitet och design. Placera den i ditt läshörn, skrivbord eller sovrum för att skapa en ljusmiljö som passar dina behov. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara koppla av, kommer denna vägglampa att leverera.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy