V-Tac uppladdningsbar CCT bordslampa
Svart, IP54, touch dimbar, modell mini

V-Tac V-Tac

12060-0

New product

V-Tac uppladdningsbar CCT bordslampa - Svart, IP54, touch dimbar, modell mini v-tac Expandera

Svart uppladdningsbar LED-bordslampa för inomhusbruk från V-Tac.

Lampan är tillverkad i elegant och enkel design som passar in i alla rum.

Dimmas genom touch/beröring på toppen av lampan. Tryck kort för att tända/släcka eller håll ned för att justera ljusstyrkan.

CCT-bordslampan anpassar sig till din stämning med enkla färgtemperaturinställningar som sträcker sig från varmt gyllene till kallt vitt ljus.

Upp till 8 timmars batteritid med 2-3 timmars laddningstid.

Med lång batteritid och inga kablar är V-Tacs bordslampa perfekt att ta med sig runt.

Mer detaljer

kr 576,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och mångsidig bordslampa

Denna uppladdningsbara bordslampa från V-Tac är den perfekta ljuskällan för ditt hem eller kontor. Med sin moderna design och praktiska funktioner är denna lampa både stilfull och användarvänlig.

Ljusstyrka och spridning

Denna bordslampa har en effekt på 1.5W och ger en ljusstyrka på 150 lm. Dess breda spridning på 180 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket gör den idealisk för att lysa upp ett större område på ett behagligt sätt.

Dimbar för anpassat ljus

Du kan enkelt anpassa ljusstyrkan efter dina behov med hjälp av den touch-dimbarkontrollen som finns på lampan. Det gör att du kan skapa rätt atmosfär för varje tillfälle, oavsett om det är för att arbeta, läsa eller helt enkelt få en mysig stämning.

Kompakt och tålig design

Med sina dimensioner på 210 x Ø86 mm är denna mini-modell perfekt för att placeras på en bokhylla, skrivbord eller nattduksbord. Trots sin kompakta storlek kompromissar den inte på kvaliteten. Lampan har en IP54-klassifikation, vilket innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Det gör den säker och hållbar även i fuktiga eller våta miljöer.

Sammanfattningsvis är V-Tac uppladdningsbara CCT bordslampa en mångsidig och praktisk ljuskälla med en effekt på 1.5W, ljusstyrka på 150 lm, en bred spridning på 180 grader och en touch-dimbarkontroll. Dess kompakta design och tålighet mot fukt och vattenstänk gör den idealisk för olika användningsområden.

Lyset
Kulör3 i 1
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka150 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Dimensioner
Höjd210 mm.
Diameter86 mm.
Effekt & spænding
Effekt1.5W
SpänningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Andet info
IP klassifikationIP54
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy