Trappa RGB LED strip set- 2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor

LEDlife LEDlife

12235-0

New product

Trappa RGB LED strip set- 2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor Expandera

Komplett lösning som ger ett färgglatt och vackert ljus längs din trappa.


Designad för att ge ljus med en rinnande effekt så att ljuset tänds/släcks längs med trappan.


Denna intelligenta kontrollcentral ger dig full kontroll över din trappbelysning. Anpassa ljusmönster och ljusstyrka med lätthet med den medföljande sensorn.


Dagsljussensorn ser till att din belysning endast tänds när det behövs. Den justerar automatiskt ljusstyrkan utifrån det naturliga ljuset i rummet, vilket sparar energi och säkerställer rätt ljusnivå.

De 2 PIR-sensorerna är placerade i var sin ände av trappan så att ljuset tänds när du antingen ska upp eller ner för trappan.



Kan skäras var 88:e mm


Setet innehåller:

- 1x styrenhet
- 2x1m PIR-sensor
- 1x5m förlängningskabel
- 1x dagsljussensor
- 2x5m RGB-strip
- 1x strömförsörjning

Mer detaljer

kr 1.830,00

inkl. moms.

I lager.


Trappa RGB LED strip set - 2x5 meter

Produktbeskrivning: Trappa RGB LED strip set är en innovativ ljuslösning som är perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem eller på kontoret. Denna set kommer med 2x5 meter LED strip som ger dig en total längd på 10 meter av vackert färgat ljus. Med en total effekt på 16W per meter kan du vara säker på att ljuset kommer att vara starkt och levande.

Viktig information: LED stripen är utformad för att anslutas till en 24V strömkälla för optimal prestanda. Den har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset utan några mörka fläckar. Dessutom kan den enkelt dimmas för att ge dig möjligheten att justera ljusnivån efter dina behov.

Dimensioner: Varje LED strip i setet har dimensioner på 10 x 500 mm, vilket gör dem lätt att installera på olika platser runt din trappa. Det flexibla materialet gör det också möjligt att böja och forma LED stripen enligt din önskan för att passa perfekt till dina trappsteg.

Denna RGB LED strip set kommer dessutom med en sensor som gör det möjligt för den att automatiskt tändas och släckas beroende på omgivande ljusnivåer. Detta ger dig en bekväm och energibesparande lösning för att lysa upp din trappa.

Med Trappa RGB LED strip set kan du skapa en elegant och färgstark belysning i ditt hem eller arbetsplats, samtidigt som du får fördelarna med energieffektiv LED-teknik och enkel installation. Uppgradera din trappa idag med detta praktiska och stilrena LED strip set.

Lyset
KulörRGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
SockelLED Strip
Bredd10 mm.
Djup500 mm.
MaterialPC plastik
Effekt & spænding
Effekt16W
Spänning24V

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy