LEDlife T8-PRO45
1-10V dimbar, 7W LED rör, 45 cm

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife T8-PRO45 - 1-10V dimbar, 7W LED rör, 45 cm ledlife Expandera

Kan dimmas - dimmas via 1-10V dimmer.

Mer detaljer

  • Neutral
  • 0-10V dimbar

kr 405,00

inkl. moms.

I lager.


Ledlife T8-PRO45

Den dimbara LEDlife T8-PRO45 är ett effektivt och energisnålt LED-rör för belysning av olika utrymmen. Med endast 7W ersätter den en traditionell 15W-lampa och ger en betydande energibesparing.

Denna modell är utformad för att drivas med 230V och är lämplig för enkel installation och användning. Med en ljusstyrka på 950 lm och en bred spridning på 180 grader ger den en jämn fördelning av ljuset. Detta garanterar en optimal belysning i rummet och minskar skuggor och ojämnheter.

Det höga RA-värdet på 80-85 säkerställer en hög ljuskvalitet. Produkten ger ett naturligt vackert ljus och visar alla färger korrekt. Oavsett om det används för belysning på kontoret, i butiker eller andra inomhusmiljöer, är detta LED-rör tillräckligt kraftfullt för att möta de flesta behov.

Med sin 0/1-10V dimbara funktion kan ljusintensiteten enkelt justeras efter önskemål. Detta ger flexibilitet och möjlighet att skapa olika ljusstämningar i rummet.

Genom att använda LED av högsta kvalitet säkerställs en lång och pålitlig drift. LEDlife T8-PRO45 har en förväntad livslängd på upp till 50 000 timmar, med minimalt ljusflödesfall över tiden. Produkten är också utrustad med en professionell och pålitlig kylningsteknik som säkerställer optimal funktion och minskar risken för överhettning.

LEDlife T8-PRO45 finns tillgänglig i neutralvit (4200K), som ger ett behagligt arbetsljus utan några blåa eller gula toner. Detta ger en naturlig belysning och gör att föremål och ytor ser ut som de ska.

Med sina dimensioner på 450 x Ø30 mm passar detta LED-rör perfekt för installation i olika armaturer och belysningssystem.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Neutral vit kulör4200K
DimbarJa, 1-10V
Ljusstyrka950 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelT8 rør
Bredd450 mm.
Diameter30 mm.
Effekt & spænding
Effekt7W
Ersätt15W
Spänning230V
EnergiklassD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy