Pendel lampa I Guld look, 3xE27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

9850-0

New product

Pendel lampa I Guld look, 3xE27 - EGLO SELVINO Expandera

Levereras utan ljuskälla.


Dimensioner

Höjd1100 mm.
Bredd100 mm.
Längd710 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Sockel3xE27

Andra
Lyskilde ingår?Nej
IP KlasseIP20 inomhus

Mer detaljer

kr 1.474,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Effektiv och stilren pendellampa för en elegant inredning

Den här vackra pendellampan i guldlook från EGLO SELVINO är det perfekta tillskottet till ditt hem eller kontor. Med tre E27-socklar kan du enkelt installera ljuskällor med en effekt på upp till 15W vardera, vilket ger en total effektiv belysning.

Lysstyrkan på 1400 lm och spridningsvinkeln på 120 grader garanterar en jämn och behaglig belysning i rummet. Du kommer att uppskatta hur ljuset fördelas jämnt och skapar en trevlig atmosfär.

Med en anslutning till 230V kan du enkelt och säkert koppla in lampan utan problem. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att du får ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Perfekt för att lysa upp ditt utrymme på ett effektivt sätt.

Denna pendellampa i guldlook är både elegant och praktisk. Den passar perfekt i de flesta inredningsstilar och ger en touch av lyx till rummet. Oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller matsalen, kommer denna lampa att vara ett perfekt val för att förbättra belysningen och skapa en trevlig miljö.

Ge ditt hem eller kontor en uppgradering med denna stilrena och effektiva pendellampa från EGLO SELVINO. Du kommer att älska den mjuka och behagliga belysningen den ger samtidigt som den ger en touch av elegans till ditt rum.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy