Pendel lampa I koppar look, E27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

9849-0

New product

Pendel lampa I koppar look, E27 - EGLO SELVINO Expandera

Levereras utan ljuskälla.


Dimensioner

Höjd1100 mm.
Diameter105 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Maks. Watt60W
SockelE27

Andra
Lyskilde ingår?Nej
IP KlasseIP20 inomhus

Mer detaljer

kr 445,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Fakta om produkten:

Pendel lampa i koppar look, EGLO SELVINO är en stilren och elegant taklampa som passar perfekt i de flesta rum. Lampan har en effekt på 15W och ska anslutas till 230V för användning. Med en ljusstyrka på 1400 lm och en bred spridning på 120 grader, garanteras en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet:

EGLO SELVINO erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta säkerställer ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Med denna ljuskvalitet passar lampan för de flesta behov, oavsett om det är för arbete, avkoppling eller socialt umgänge.

Den eleganta designen i koppar look ger lampan en tidlös och modern touch som passar in i de flesta inredningsstilar. Med en justerbar höjd kan du anpassa lampan efter dina behov och skapa den perfekta belysningen i ditt hem.

EGLO SELVINO är en pålitlig och energieffektiv lösning för belysning i ditt hem. Med en lång livslängd och hög ljusutmatning är denna taklampa ett utmärkt val för alla rum där du behöver bra belysning.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy