Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå

Nordlux Nordlux

11488-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå Expandera

kr 1.154,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå

Data om produkten: Effekten är 13W och lampan ska anslutas till 230V för att fungera korrekt. Den har en ljusstyrka på 800 lm och en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Lampan har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta värde kan du vara säker på att få ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör lampan perfekt för de flesta behov, oavsett om det är för läsning, arbete eller avslappning.

Färg och design: Nordlux Turn Væglampe finns i en elegant grå färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Den har en stilren design som gör att den smälter in väl i rummet och ger ett modernt intryck.

LED-teknologi: Lampan har LED-teknologi, vilket innebär att den är energieffektiv och har en lång livslängd. Med denna teknologi kan du njuta av ett starkt och klart ljus samtidigt som du sparar energi och pengar på lång sikt.

Montering: Nordlux Turn Væglampe är enkel att montera och kan placeras på väggen för att skapa en perfekt belysning i rummet. Lampan är också justerbar för att möjliggöra förändringar i ljusriktningen efter behov.

Slutsats: Sammanfattningsvis är Nordlux Turn Væglampe en högkvalitativ och energieffektiv vägglampa som erbjuder en jämn och vacker belysning i rummet. Med sin eleganta design och starka ljus är den ett utmärkt val för alla som vill skapa en trivsam atmosfär i sitt hem eller kontor.

Lyset
KulörVarm vit
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt13W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy