Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort

Nordlux Nordlux

11487-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort Expandera

kr 1.154,00

inkl. moms.

Skickas inom 68-70 dagar


Effektiv och stilren vägglampa med hög ljuskvalitet

Nordlux Turn Vägglampa är en modern och stilren belysningslösning som passar perfekt för både hemmabruk och professionella miljöer. Med en effekt på 13W ger denna LED-lampa en ljusstyrka på 800 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Lampan är designad för att anslutas till 230V och har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt.

Nordlux Turn Vägglampa är tillverkad i en stilren svart färg som passar in i de flesta moderna inredningsstilar. Lampan är enkel att montera på väggen och ger en mjuk och behaglig belysning som passar perfekt i både vardagsrum, sovrum och kontorsmiljöer.

Med sin enkla och eleganta design samt höga ljuskvalitet är Nordlux Turn Vägglampa ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig och effektiv belysningslösning med stil. Låt ditt hem eller arbetsplats lysas upp med denna högkvalitativa vägglampa!

Lyset
KulörVarm vit
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt13W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy