Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11486-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Hvid Expandera

kr 1.154,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och elegant Nordlux Turn Vägglampa för din bostad

Effekt: 13W.

Anslutning: Ska anslutas till 230V för enkel och smidig installation.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 800 lm och en spridningsvinkel på 120 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Detta eleganta väggarmatur från Nordlux erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det innebär att ljuset ger en naturlig och vacker belysning som framhäver alla färger på ett genuint sätt.

Funktioner: Ljuskvaliteten är tillräckligt hög för att tillgodose de flesta belysningsbehov, vilket gör denna vägglampa lämplig för olika rum i bostaden.

Design: Den stilrena designen i vitt passar harmoniskt in i de flesta inredningsstilar och ger en touch av elegans till rummet.

Användningsområden: Denna Nordlux Turn vägglampa är perfekt för att skapa en behaglig atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.

Fördelar: Med denna LED-vägglampa får du inte bara en energieffektiv belysningslösning, utan också en stilfull och funktionell armatur som förbättrar rummets estetik.

Skapa en ljus och trivsam miljö i ditt hem med Nordlux Turn Vägglampa 13W LED i vitt utförande. En enkel men effektiv belysningslösning som ger dig hög ljuskvalitet och energieffektivitet.

Lyset
KulörVarm vit
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt13W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy