Nordlux Rold Rund Væglampe, 2x5W, Sort

Nordlux Nordlux

11345-0

New product

Nordlux Rold Rund Væglampe, 2x5W, Sort Expandera

kr 662,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Rold Rund Vägglampa är en stilren och modern lampa som passar perfekt för alla rum i hemmet. Lampan har en effekt på 5W och ska anslutas till 230V för att fungera optimalt. Den har en ljusstyrka på 380 lm och en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Lampan har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Det naturligt vackra ljuset ger en genuin visning av alla färger i rummet, vilket gör det perfekt för alla behov. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller köket, kommer denna vägglampa att bidra till en trevlig belysning.

Design: Nordlux Rold Rund Vägglampa har en elegant och modern design i svart färg, vilket gör den enkel att matcha med olika inredningsstilar. Den runda formen ger ett stilrent och tidlöst utseende som passar in i alla hem.

Användningsområden: Denna vägglampa är idealisk för att skapa en mysig atmosfär i rummet eller för att ge extra belysning vid behov. Den kan monteras både i vardagsrummet för att skapa en avslappnad stämning eller i hallen för att lysa upp när du kommer hem sent på kvällen.

Installation: Installationen av Nordlux Rold Rund Vägglampa är enkel och smidig. Lampan levereras komplett med allt du behöver för en snabb och enkel montering på väggen. Följ bara de medföljande instruktionerna för att få lampan på plats och njut av dess vackra ljus.

Lyset
Ljusstyrka380 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy