Nordlux Rold Flad Væglampe, 2x5W, Sort

Nordlux Nordlux

11344-0

New product

Nordlux Rold Flad Væglampe, 2x5W, Sort Expandera

kr 662,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och elegant ljuslösning

Denna Nordlux Rold Flad Vägglampa är en modern och stilren lösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 5W ger lampan tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett behagligt sätt, samtidigt som den är energieffektiv.

Ljusstyrka och spridning

Ljusstyrkan på 380 lm och den breda spridningen på 110 grader gör att ljuset fördelas jämnt i rummet. Du kommer att uppskatta den behagliga belysningen som skapas av denna lampa.

Hög ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Oavsett om du behöver ljus för att arbeta, läsa eller bara skapa en mysig atmosfär, kommer denna lampa att uppfylla dina behov.

Enkel installation

Denna vägglampa ska anslutas till 230V, vilket gör den enkel att installera i ditt hem eller kontor. Med dess eleganta svarta design kommer den också att passa väl in i de flesta inredningsstilar.

Sammanfattningsvis är Nordlux Rold Flad Vägglampa en utmärkt lösning för dig som letar efter en effektiv, elegant och högkvalitativ ljuskälla. Med dess jämnt fördelade ljus och naturliga färgåtergivning kommer den säkert att bli ett uppskattat tillskott i ditt rum.

Lyset
Ljusstyrka380 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy