Nordlux Pignia væglampe, 10W, 500lm, Sort

Nordlux Nordlux

11295-0

New product

Nordlux Pignia væglampe, 10W, 500lm, Sort Expandera

kr 754,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv LED-vägglampa med Nordlux Pignia

Nordlux Pignia vägglampa är en stilren och effektiv LED-lampa med en effekt på 10W. Lampan är designad för att anslutas till vanlig 230V ström och ger en ljusstyrka på 500 lm, vilket gör den perfekt för att lysa upp olika rum i ditt hem.

Hög ljuskvalitet

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att den ger ett naturligt och vackert ljus som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Med Nordlux Pignia vägglampa kan du vara säker på att få en ljuskvalitet som passar för de flesta behov, oavsett om det är för belysning hemma eller på kontoret.

Design och finish

Nordlux Pignia vägglampan kommer i en elegant svart finish som passar bra in i de flesta inredningsstilar. Den har en stilren och modern design som gör den till en dekorativ detalj i rummet, samtidigt som den ger en praktisk belysning.

Enkel installation

Att installera Nordlux Pignia vägglampa är enkelt och smidigt. Den är utrustad med alla nödvändiga fästen och instruktioner för att du ska kunna montera den på väggen på ett säkert sätt. Lampan är även energieffektiv och har lång livslängd, vilket gör den både hållbar och miljövänlig.

För mer information och tekniska specifikationer, se produktbeskrivningen.

Med Nordlux Pignia vägglampa får du en pålitlig och effektiv belysningslösning med hög ljuskvalitet och stilren design. En perfekt lampa för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.

Lyset
Ljusstyrka500 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy