Nordlux Piana væglampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11294-0

New product

Nordlux Piana væglampe, 7,2W, 410lm, Sort Expandera

kr 847,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv vägglampa med Nordlux Piana

Denna Nordlux Piana vägglampa är en utmärkt belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 7.2W ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum på ett behagligt sätt. Lampan ska anslutas till 230V för att fungera korrekt.

Ljusstyrkan på 410 lm och spridningsvinkeln på 110 grader gör att ljuset fördelas jämnt i rummet, vilket skapar en trevlig atmosfär. Du kommer att uppskatta den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att färgerna i rummet visas naturligt och vackert.

Den Nordlux Piana vägglampan är perfekt för de flesta behov, oavsett om du behöver belysning för att läsa, arbeta eller bara skapa en mysig stämning i rummet. Med denna lampa kan du vara säker på att få den ljuskvalitet du behöver.

Specifikationer:

  • Effekt: 7.2W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 410 lm
  • Spridningsvinkel: 110 grader
  • RA-värde: 80-85
  • Färg: Svart

Med Nordlux Piana vägglampa får du en pålitlig och stilren ljuskälla som kommer att lysa upp ditt rum på ett effektivt och vackert sätt. Lita på Nordlux för kvalitetsbelysning som gör skillnad i ditt hem eller arbetsplats.

Lyset
Ljusstyrka410 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt7.2W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy