Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, kobber

Nordlux Nordlux

11291-0

New product

Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, kobber Expandera

kr 6.923,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Phoenix Vägglampa är en elegant och stilren vägglampa i färgen kobber som passar perfekt för att lysa upp ditt hem. Denna moderna vägglampa har en effekt på 14W och ska anslutas till 230V för att fungera optimalt.

Ljusstyrkan på 800 lm och spridningen på 270 grader säkerställer en jämn och bra fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Med sin höga ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 ger denna vägglampa ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett äkta sätt.

Denna vägglampa är perfekt för de flesta behov, oavsett om den används som enstaka ljuskälla eller tillsammans med andra lampor för att skapa den perfekta ljusstämningen i ditt hem. Den stilrena designen i kobber ger rummet en touch av elegans och passar in i de flesta inredningsstilar.

Nordlux Phoenix Vägglampa är en kvalitetsprodukt som kombinerar stil, funktionalitet och ljuskvalitet på bästa sätt. Med denna vägglampa får du inte bara en effektiv ljuskälla, utan även en vacker och stilren detalj som lyfter helheten i rummet.

Uppgradera ditt ljus och skapa en trivsam atmosfär i ditt hem med Nordlux Phoenix Vägglampa i kobber. En investering som inte bara ger ljus, utan även skapar en känsla av hemtrevnad och stil.

Lyset
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt14W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy