Nordlux MARINA FLATLINE Væg, Hvid

Nordlux Nordlux

11108-0

New product

Nordlux MARINA FLATLINE Væg, Hvid Expandera

kr 691,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Allmän information om Nordlux MARINA FLATLINE Væg, Hvid

Effekt: 10W

Anslutning: Ska anslutas till 230V

Ljusstyrka: 750 lm

Spridningsvinkel: 120 grader

RA-värde: 80-85

Beskrivning:

Den Nordlux MARINA FLATLINE Væg i färgen vit är en stilren och modern vägglampa som erbjuder en god belysningseffekt. Med en effekt på 10W är den energisnål samtidigt som den ger tillräckligt med ljusstyrka på 750 lm för att lysa upp ditt rum.

Ljuskvalitet: Den höga ljuskvaliteten på denna lampa, med ett RA-värde på 80-85, garanterar att ljuset är naturligt och visar upp alla färger på ett vackert sätt. Detta är perfekt för olika behov, oavsett om det är för arbete, avkoppling eller dekoration.

Spridning: Med en spridningsvinkel på 120 grader säkerställer denna vägglampa en jämn fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en behaglig och välbelyst atmosfär.

Den Nordlux MARINA FLATLINE Væg är en mångsidig lampa som passar för olika rum och inredningsstilar. Den enkla och stilrena designen gör att den lätt kan integreras i olika miljöer, samtidigt som den ger ett modernt och elegant intryck.

Denna vägglampa är en pålitlig och effektiv ljuskälla som kommer att bidra till att skapa en trivsam och välbelyst atmosfär i ditt hem eller på kontoret.

Lyset
Ljusstyrka750 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy