Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor, Sort

Nordlux Nordlux

11107-0

New product

Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor, Sort Expandera

kr 922,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och stilren belysning för din utomhusmiljö

Denna Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor i svart är en innovativ belysningslösning som kommer att förbättra både utseendet och säkerheten i din trädgård eller på din altan. Med en effekt på 10W och en ljusstyrka på 750 lm ger denna lampa tillräckligt med ljus för att skapa en trevlig atmosfär samtidigt som den håller energikostnaderna nere.

**Bred ljusspridning för jämnt ljus**

Med en spridning på 120 grader säkerställer denna lampa en jämn fördelning av ljuset, vilket är perfekt för att belysa stora ytor eller väggar. Du behöver inte oroa dig för skarpa skuggor eller mörka hörn - denna lampa täcker in allt med sitt ljus.

**Hög ljuskvalitet för naturtrogna färger**

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du använder den för trädgårdsbelysning eller som entrélampa kommer den att göra omgivningen mer levande och attraktiv.

**Enkel installation och praktisk sensorfunktion**

Denna Nordlux MARINA FLATLINE-lampa är enkel att installera och anslutas direkt till 230V, vilket gör den väl lämpad för de flesta utomhusmiljöer. Dessutom är lampan utrustad med en PIR-sensor som aktiverar ljuset när rörelse upptäcks, vilket ger dig extra säkerhet och bekvämlighet.

Med Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor i svart får du en pålitlig och stilren belysningslösning för din utomhusmiljö. Låt denna lampa lysa upp dina kvällar och skapa en härlig atmosfär utomhus, oavsett tid på året.

Lyset
Ljusstyrka750 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy