Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10933-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid Expandera

kr 614,00

inkl. moms.

Skickas inom 43-45 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid är en stilren vägglampa som ger ett jämnt och vackert ljus till ditt rum. Med en effekt på 6W är den energieffektiv och passar perfekt som belysning i olika rum i ditt hem. Lampan ska anslutas till 230V för att fungera korrekt.

Lampan har en ljusstyrka på 400 lm och en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. Med ett högt RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta gör lampan perfekt för olika behov, från avslappnande atmosfärer till läsning eller arbete.

Dess enkla och stilrena design i vitt gör att den passar väl ihop med olika inredningsstilar och kan integreras smidigt i rummet utan att ta för mycket uppmärksamhet. Placera den bredvid sängen för att skapa en mysig läsmiljö eller i vardagsrummet för extra belysning på kvällen.

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid är en pålitlig och funktionell vägglampa som kommer att ge dig många timmars ljus och glädje. Ge ditt rum en uppfriskande och modern touch med denna eleganta lampa!

Lyset
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt6W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy