Nordlux Kinver 26 Væg LED, Sort

Nordlux Nordlux

10931-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væg LED, Sort Expandera

kr 922,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation

Effekt: 10W

Spänning: 230V

Ljusstyrka: 984 lm

Spridningsvinkel: 120 grader

RA-värde: 80-85

Denna Nordlux Kinver 26 Væg LED-lampa i svart är en stilren och praktisk ljuskälla för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 10W ger den en stark belysning samtidigt som den är energieffektiv och miljövänlig.

Ljusstyrkan på 984 lm gör att lampan passar utmärkt för olika rum och användningsområden. Den breda spridningen på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt och ger en bra täckning av ytan.

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som gör att alla färger visas på ett naturligt och vackert sätt. Detta är viktigt för att skapa en trivsam och behaglig miljö i rummet.

Lampan är enkel att installera och kan anslutas direkt till 230V. Den är också designad för att vara hållbar och ge långvarig användning utan att tappa i kvalitet eller ljusstyrka.

Med Nordlux Kinver 26 Væg LED-lampan får du en pålitlig och stilren ljuskälla som passar perfekt för de flesta behov, både i hemmet och på arbetsplatsen.

Lyset
Ljusstyrka984 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialAluminium , Glas
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy