Nordlux Kinver 26 Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10930-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væg LED, Hvid Expandera

kr 922,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Kinver 26 Väg LED i Hvid är en stilren och effektiv vägglampa som passar perfekt i både hemmet och på kontoret. Med en effekt på 10W och en anslutning till 230V ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet utan att förbruka för mycket energi.

Lampan har en ljusstyrka på 984 lm och en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset över ytan. Det höga ljusflödet gör att rummet får en behaglig belysning som passar för de flesta behov.

Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som gör att färgerna i rummet visas på ett naturligt och vackert sätt. Detta innebär att du kan vara säker på att ljuset från denna lampa är behagligt för ögonen och gör att rummet känns varmt och inbjudande.

Nordlux Kinver 26 Väg LED i Hvid är en pålitlig och stilren lampa som kommer att lysa upp ditt rum på ett effektivt och vackert sätt. Oavsett om du behöver belysning i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret, kommer denna lampa att bli ett perfekt tillskott till din inredning.

Lyset
Ljusstyrka984 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialAluminium , Glas
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy