Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10895-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Chrom Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktinformation

Nordlux Hester Vägglampa dämpbar, Chrome är den perfekta belysningen för ditt hem. Med en effekt på 9.6W och möjlighet att anslutas till 230V ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum på ett effektivt sätt.

Ljusstyrka

Med en ljusstyrka på 900 lm ger Nordlux Hester Vägglampa tillräckligt med ljus för att skapa en mysig och väl upplyst miljö i ditt rum. Den dämpbara funktionen gör det möjligt att justera ljusstyrkan efter behov, vilket ger dig full kontroll över belysningen.

Ljuskvalitet

Den extra höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 90-95 garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett fantastiskt sätt. Med Nordlux Hester Vägglampa får du en ljuskvalitet som passar för de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär i ditt hem.

Sammanfattningsvis är Nordlux Hester Vägglampa en stilren och funktionell belysningslösning som kommer att lysa upp ditt rum med både effektivitet och elegans.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy