Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Sort

Nordlux Nordlux

10894-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Sort Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Beskrivning av Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Sort

Den dämpbara Nordlux Hester Væglampe i svart är en elegant och funktionell vägglampa som passar perfekt för både hemmabruk och kommersiella miljöer. Med en effekt på 9.6W och möjligheten att anslutas till 230V ger denna lampa tillräckligt med ljusstyrka för att lysa upp rummet på ett effektivt sätt.

Ljusstyrkan på 900 lm gör att lampan passar utmärkt som både arbetsbelysning och stämningsbelysning. Den extra höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 90-95 garanterar en livlig och naturligt vacker ljusbild som framhäver alla färger på ett fantastiskt sätt. Oavsett om du behöver bra ljus för att arbeta eller bara vill skapa en mysig atmosfär i rummet, så kommer denna vägglampa att uppfylla dina behov.

Med sin stilrena design i svart är Nordlux Hester Væglampe en tidlös och smakfull belysningslösning som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är också enkel att montera och justerbar i ljusstyrka med hjälp av dimmerfunktionen.

Sammanfattningsvis är Nordlux Hester Væglampe en högkvalitativ och mångsidig vägglampa som ger dig möjligheten att skapa den perfekta ljusmiljön i ditt hem eller arbetsplats. Med sin imponerande ljuskvalitet och eleganta design kommer denna lampa att bli ett värdefullt tillskott till ditt rum.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy