Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, hvid

Nordlux Nordlux

10893-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, hvid Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Den Nordlux Hester Væglampe är en stilren och elegant vägglampa i färgen vit. Med en effekt på 9.6W ger denna lampa en ljusstyrka på 900 lm, vilket skapar en behaglig och väl upplyst atmosfär i rummet. Lampan ansluts enkelt till 230V för en smidig installation.

Extra hög ljuskvalitet: Denna vägglampa erbjuder en ljuskvalitet med ett imponerande RA-värde på 90-95, vilket garanterar att ljuset är livligt och visar alla färger på ett naturligt vackert sätt. Med denna höga ljuskvalitet passar lampan för de flesta behov och skapar en trivsam och harmonisk belysning.

Vägglampan Nordlux Hester är dessutom dämpbar, vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika stämningar i rummet. Den stilrena designen och den höga kvaliteten gör denna lampa till en perfekt ljuskälla för både hemmet och kontoret.

Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara för att skapa en mysig atmosfär, kommer Nordlux Hester Væglampe att leverera ljus av hög kvalitet och ge rummet ett vackert och behagligt sken. En pålitlig och stilren lampa som kommer att bli ett värdefullt tillskott till din inredning.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy