Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10892-0

New product

Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom Expandera

kr 568,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren vägglampa för ditt hem

Den Nordlux Helva Night Væglampe är en modern och elegant vägglampa i chrom med möjlighet att dimra ljuset för att skapa den perfekta atmosfären i ditt rum. Med en effekt på 6.5W är denna lampa både energieffektiv och ger ändå tillräckligt med ljusstyrka på 600 lm för att lysa upp ditt rum på ett behagligt sätt.

Extra hög kvalitet med naturligt vackert ljus

Det som verkligen skiljer denna vägglampa från många andra är dess extraordinära ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar att ljuset är levande och visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du använder denna lampa för arbete, avkoppling eller dekoration, kommer ljuskvaliteten att uppfylla dina behov på bästa sätt.

Enkel installation och användning

Denna vägglampa ska anslutas till 230V och är enkel att montera på väggen i ditt hem. Med möjligheten att dimra ljuset kan du enkelt justera ljusstyrkan efter dina preferenser och skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle. Den eleganta designen i chrom gör att denna lampa passar väl in i de flesta moderna inredningsstilar.

Nordlux Helva Night Væglampe är den perfekta belysningen för ditt rum, med en kombination av stil, funktionalitet och hög kvalitet i ljuset. Skapa en trivsam atmosfär i ditt rum och njut av det vackra och levande ljuset som denna lampa ger dig.

Lyset
Ljusstyrka600 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt6.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy