Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, hvid

Nordlux Nordlux

10891-0

New product

Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, hvid Expandera

kr 568,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Beskrivning av Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, vit

Nordlux Helva Night Væglampe är en stilren och funktionell vägglampa som är perfekt för att skapa en mysig och stämningsfull belysning i ditt hem. Med sin eleganta design i vitt passar denna lampa perfekt in i de flesta inredningsstilar.

Effekt: 6.5W
Anslutning: 230V
Ljusstyrka: 600 lm

Denna vägglampa är dämpbar, vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta atmosfären för olika tillfällen. Oavsett om du vill ha ett starkt ljus för att arbeta eller ett mer stämningsfullt ljus för en avslappnande stund, så kan Nordlux Helva Night Væglampe uppfylla dina önskemål.

Det som verkligen skiljer denna lampa från mängden är dess extra höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Med denna ljuskvalitet kommer ditt hem att belysas på ett sätt som räcker för de flesta behov, oavsett om det är för arbete, avkoppling eller sociala tillställningar.

En Nordlux Helva Night Væglampe är inte bara en praktisk ljuskälla utan också en stilfull och elegant detalj i ditt hem. Den är enkel att montera och sköta, vilket gör den till en perfekt lösning för dig som vill ha en pålitlig och vacker belysning i ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka600 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt6.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy