Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10890-0

New product

Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Børstet nikkel Expandera

kr 922,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Helva dobbel Vägglampa är en elegant och stilren vägglampa i borstat nickel. Denna lampa är dämpbar och ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter dina behov och önskemål. Perfekt för att skapa den rätta stämningen i rummet.

Viktiga detaljer

Effekt: 9.6W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 900 lm

Ljuskvalitet

RA-värde: 90-95

Med ett RA-värde på 90-95 garanteras en extra hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett livligt och naturligt vackert sätt. Det sprudlande ljuset ger en fantastisk atmosfär i rummet och passar för de flesta behov.

Design

Nordlux Helva dobbel Vägglampa har en stilren design i borstat nickel som passar in i de flesta inredningsstilar. Den dubbla lampskärmen ger en jämn och behaglig belysning i rummet och blir en fin detalj på väggen.

Användningsområden

Denna Vägglampa passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen för att ge en extra touch av stil och elegans. Den dämpbara funktionen gör det enkelt att skapa rätt atmosfär för varje tillfälle.

Sammanfattning

Nordlux Helva dobbel Vägglampa är en högkvalitativ och stilren lampa med många användningsområden. Den ger en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95 och möjligheten att dämpa ljuset efter behov. En perfekt blandning av funktion och design för ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy