Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10889-0

New product

Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Chrom Expandera

kr 922,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Helva dobbel Vägglampa dämpbar, Chrom är en stilren och modern vägglampa som ger både funktionellt och stämningsfullt ljus. Den är utrustad med dubbla ljuskällor och kan enkelt dimras för att skapa den perfekta ljusstämningen i rummet.

Effekt: 9.6W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 900 lm

Ljuskvalitet: Extra hög med ett RA-värde på 90-95. Detta innebär att ljuset är livligt och visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Perfekt för att skapa en trivsam och behaglig atmosfär i rummet.

Med Nordlux Helva dobbel Vägglampa kan du vara säker på att få ljuskvalitet som är tillräcklig för de flesta behov. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara skapa en mysig atmosfär, kommer denna lampa att leverera.

Denna stiliga vägglampa i chrom passar perfekt in i moderna inredningar och är ett utmärkt val för att lyfta rummets design. Den dubbla ljuskällan ger en jämn och fin spridning av ljuset, vilket gör den lämplig för olika rum som vardagsrum, sovrum eller kontor.

Nordlux Helva dobbel Vägglampa dämpbar, Chrom är inte bara en praktisk belysningslösning utan också en stilfull och eleganta designelement som kompletterar din inredning på bästa sätt. Investera i denna högkvalitativa vägglampa för att skapa en ljus och trivsam atmosfär i ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy