Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10888-0

New product

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Sort Expandera

kr 691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Egenskaper:

Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa i svart är en stilren och funktionell vägglampa med dubbla ljuskällor. Lampan har en effekt på 9W och ska anslutas till 230V.

Ljusstyrka och kvalitet:

Lampan har en ljusstyrka på 900 lm och erbjuder en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Ljuskvaliteten är anpassad för de flesta behov och skapar en trivsam belysning i rummet.

Design och funktion:

Lampan är designad med ett fokus på både estetik och funktionalitet. Den svarta färgen ger en modern touch till rummets inredning och passar in i de flesta stilar. Med dubbla ljuskällor förbättras ljusfördelningen och ger en jämn och behaglig belysning i rummet.

Användningsområde:

Denna vägglampa är perfekt för att skapa stämning i hemmets olika rum. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller hallen för att skapa en välbelyst och trivsam atmosfär. Lampan passar även bra som en del av en belysningslösning i kontorsmiljö eller andra professionella sammanhang.

Installation:

Lampan är enkel att installera och kan monteras på väggen med hjälp av medföljande fäste. Den är lätt att ansluta till eluttag och ger snabbt och smidigt ljus i rummet.

Mått och material:

Lampan har en stilren design och tillverkad av högkvalitativa material. Med en längd på XX cm och en bredd på XX cm passar den perfekt på de flesta väggar och ger ett enhetligt intryck i rummet.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy