Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10887-0

New product

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid Expandera

kr 691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Beskrivning av Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa, Vit

Denna Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa i vitt är en stilren och praktisk lösning för att belysa ditt hem eller kontor. Lampans höga kvalitet garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger. Med en effekt på 9W och en ljusstyrka på 900 lm är denna lampa tillräckligt stark för att uppfylla de flesta belysningsbehov.

Lampan är utrustad med den senaste LED-tekniken, vilket gör den energisnål och miljövänlig. Med ett RA-värde på 90-95 anses ljuskvaliteten vara extra hög. Detta innebär att den ger en korrekt återgivning av färger och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Oavsett om du behöver belysning för arbete eller avkoppling, kommer denna Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa att uppfylla dina förväntningar.

Dessutom är denna vägglampa enkel att installera och passar perfekt för montering på väggen. Dess rena och enkla design kommer att komplettera alla typer av inredningsstilar. Den vita färgen ger lampan en modern och elegant touch. Oavsett om du använder den som huvudbelysning eller som kompletterande belysning, kommer denna Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa att lysa upp ditt utrymme på ett smakfullt sätt.

För att sammanfatta, med Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa i vitt får du en praktisk och stilren belysningslösning. Lampan är energisnål, ger ett högkvalitativt ljus med korrekt färgåtergivelse, och är enkelt att installera. Oavsett om det är för arbete eller avkoppling, kommer denna lampa att möta dina belysningsbehov på ett tillfredsställande sätt. Förvandla ditt rum till en trivsam och välbelyst plats med denna Nordlux Helva Basic Dobbel Vägglampa.

Lyset
Ljusstyrka900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt9W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy