Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Sort

Nordlux Nordlux

10875-0

New product

Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Sort Expandera

kr 1.384,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och smart väggarmatur

Nordlux Grip Smart Väglampe LED är en stilren och modern väggarmatur som inte bara ger dig ljus, utan också smarta funktioner. Med en effekt på 9W och anslutning till 230V är denna lampa både energieffektiv och enkel att installera.

Jämn ljusspridning och hög ljuskvalitet

Lampan har en ljusstyrka på 825 lm och en spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Ljuset har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta är perfekt för att skapa en trivsam atmosfär i alla typer av rum.

Smart teknik för enkel användning

Den smarta funktionen hos Nordlux Grip Smart Väglampe LED gör det möjligt att anpassa ljusinställningarna efter dina behov. Du kan enkelt justera ljusstyrkan och skapa olika ljusscenarier för olika tillfällen, allt med hjälp av en enkel app på din smartphone.

Stilrent och hållbart design

Designen på denna väggarmatur är stilren och passar perfekt in i de flesta moderna interiörer. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga, vilket garanterar en lång livslängd för produkten.

Sammanfattningsvis är Nordlux Grip Smart Väglampe LED en effektiv och smart lösning för ditt ljusbehov. Med en jämn ljusspridning, hög ljuskvalitet och enkel användning är denna väggarmatur ett utmärkt val för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem eller kontor.

Lyset
Ljusstyrka825 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt9W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy