Nordlux Front 36 væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10857-0

New product

Nordlux Front 36 væglampe, Hvid Expandera

kr 1.460,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Front 36 vägglampa i färgen Hvid är en stilren och modern belysningsprodukt som passar perfekt in i de flesta inredningsstilar. Denna vägglampa har en effekt på 12W och ska anslutas till 230V för att fungera optimalt.

Ljusstyrkan på denna vägglampa är imponerande 850 lm, vilket ger ett starkt och klart ljus som kan användas för att lysa upp olika rum och ytor. Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 är ljuset naturligt vackert och visar alla färger på ett genuint sätt.

Denna vägglampa är perfekt för olika behov, tack vare dess höga ljuskvalitet som passar för de flesta ändamål. Vare sig det är för arbete, läsning eller atmosfärskapande belysning, så kommer denna lampa att leverera.

Nordlux Front 36 vägglampa har en stilren design som kompletteras av dess effektiva ljusutsläpp och höga kvalitet. Den passar perfekt in i olika rum såsom vardagsrum, sovrum eller kontor och ger en behaglig och ljus atmosfär.

Med denna vägglampa får du inte bara en produkt av hög kvalitet, utan även en stilren och modern design som passar in i de flesta hem och miljöer. Välj Nordlux Front 36 vägglampa i Hvid för att skapa en trivsam och välbelyst atmosfär i ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka850 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy