Nordlux Front 26 væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10856-0

New product

Nordlux Front 26 væglampe, Sort Expandera

kr 999,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Front 26 vägglampa i svart är en stilren och modern lampa som passar perfekt för att lysa upp din utomhusmiljö. Med en effekt på 8W och anslutning till 230V erbjuder denna vägglampa en ljusstyrka på 650 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljuskvalitet: Denna vägglampa har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta värde kan du vara säker på att få ett naturligt vackert ljus som verkligen visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder lampan för funktionellt ljus eller för att skapa stämning, kommer den att leverera ljus av hög kvalitet.

Den svarta färgen ger lampan en elegant och stilren look som passar in i de flesta utomhusmiljöer. Placera den vid entrén, på terrassen eller längs väggen för att skapa en enhetlig och trevlig belysning.

Denna Nordlux Front 26 vägglampa är en pålitlig och högkvalitativ produkt som kommer att lysa upp ditt utomhusområde under lång tid. Med enkla installationsanvisningar och hållbar konstruktion är den ett pålitligt val för din belysningssituation.

Lyset
Ljusstyrka650 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy