Nordlux Front 26 væglampe, hvid

Nordlux Nordlux

10855-0

New product

Nordlux Front 26 væglampe, hvid Expandera

kr 999,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Front 26 væglampe, hvid är en stilren och modern vägglampa som passar perfekt för att lysa upp ditt hem. Lampan har en effekt på 8W och ska anslutas till 230V för att kunna användas.

Ljusstyrka och ljuskvalitet

Lampan har en ljusstyrka på 650 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kan vara säker på att få ett ljus som ger en trivsam atmosfär i rummet.

Design och färg

Nordlux Front 26 vägglampan har en stilren design i färgen vit. Den passar perfekt in i olika inredningsstilar och ger en elegant touch till rummet. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och hög prestanda.

Användningsområden

Denna vägglampa är perfekt för att användas i olika rum i hemmet, som vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Den ger tillräckligt med ljus för att skapa en behaglig atmosfär samtidigt som den lyfter fram inredningen med sitt eleganta utseende.

Specifikationer

  • Effekt: 8W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 650 lm
  • RA-värde: 80-85
  • Färg: Vit

Nordlux Front 26 væglampe, hvid är en pålitlig och effektiv vägglampa som ger dig hög ljuskvalitet och stilren design. Med denna lampa kan du skapa en trivsam atmosfär och belysa ditt hem på ett vackert sätt.

Lyset
Ljusstyrka650 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy