Nordlux Fold 10 Væglampe LED, Messing

Nordlux Nordlux

10842-0

New product

Nordlux Fold 10 Væglampe LED, Messing Expandera

kr 1.999,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Väggstrålkastare med LED-lampa och mässingsfärgad design

Denna Nordlux Fold 10 Væglampe LED är en stilfull och praktisk lampa för väggmontering. Den har en vacker mässingfinish som ger en elegant touch till vilket rum som helst. Med sin LED-teknologi är den även energieffektiv och hållbar.

Egenskaper:

  • Effekt: 3.7W
  • Ljusstyrka: 225 lm
  • Spridningsvinkel: 120 grader
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Med en effekt på endast 3.7W är denna vägglampa energisnål och miljövänlig. Trots sin låga effekt ger den ändå tillräckligt med ljus för att möta de flesta behov. Med en ljusstyrka på 225 lm kan den lysa upp rummet på ett behagligt sätt.

Lampans breda spridningsvinkel på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Det betyder att du inte kommer uppleva några mörka hörn eller bländande punkter. Du kan förvänta dig en behaglig och jämn belysning i hela rummet.

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 gör att denna vägglampa visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kommer inte uppleva någon missvisning eller förvrängning av färger. Detta är perfekt för att få fram de exakta färger och detaljer i ditt rum eller objekt som du belyser.

Denna Nordlux Fold 10 Væglampe LED är en pålitlig produkt som är perfekt för att belysa olika rum i ditt hem eller på kontoret. Med sin eleganta design och högkvalitativa belysning kommer den säkerställa en ljus och inbjudande atmosfär.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka225 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.7W
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy