Nordlux Leroy 2700K Loftlampe, Hvid

Nordlux Nordlux

9399-0

New product

Nordlux Leroy 2700K Loftlampe, Hvid Expandera

kr 353,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Leroy 2700K Loftlampe, Hvid är en elegant och stilren taklampa som kommer att lysa upp ditt rum med sin höga ljuskvalitet och breda spridning.

Denna loftlampa har en effekt på 15W och är utformad för att anslutas till 230V, vilket gör den enkel att använda i de flesta hem. Med en ljusstyrka på 1200 lm och en spridning på 110 grader, garanteras en jämn fördelning av ljuset över rummet.

Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder Nordlux Leroy loftlampe en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kan vara säker på att ditt rum kommer att badas i en behaglig och klar belysning.

Den här taklampan passar perfekt för de flesta behov, oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller sovrummet. Dess stilrena design i vitt gör den lätt att integrera i olika inredningsstilar och ger rummet en modern touch.

Med Nordlux Leroy loftlampe får du både stil och funktion i ett och samma paket. Ge ditt hem det ljus det förtjänar med denna pålitliga och högkvalitativa taklampa.

Lyset
Ljusstyrka1200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy