Nordlux Chicago enkelt skinnespot, 4,6W, 345lm, GU10, børstet stål

Nordlux Nordlux

10697-0

New product

Nordlux Chicago enkelt skinnespot, 4,6W, 345lm, GU10, børstet stål Expandera


Lys

KulørNeutral
Neutral hvid kulør4000K
Spredning120 grader

Effekt og spænding

Erstat100w
Spænding interval220-240
EnergimærkeA

Dimensioner

Højde985 mm.
Bredde55 mm.
Dybde800 mm.
MaterialeRustfri stål, metal og glas

Mer detaljer

kr 168,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Data om produkten:

Effekt: 4,6W

Ljusstyrka: 345 lm

GU10

Färg: Børstet Stål

Denna Nordlux Chicago enkla skinnespot är perfekt för att ge ditt rum ett stilfullt och praktiskt ljus. Med en effekt på endast 4,6W kan den ge en imponerande ljusstyrka på 345 lm, vilket gör det möjligt att belysa olika områden i rummet.

Det som gör denna skinnespot så speciell är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att belysningen ger en naturligt vacker ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Med en ljuskvalitet som räcker för de flesta behov kan du vara säker på att rummet kommer att lysa upp på ett vackert sätt.

Chicago enkelt skinnespot är enkel att installera och passar perfekt för både hem- och kontorsmiljöer. Dess GU10-fattning gör det lätt att byta ut och underhålla ljuskällan. Du kan enkelt anpassa belysningen efter dina behov och preferenser.

Med dess elegant børstet stål-färg passar denna skinnespot perfekt in i moderna inredningar. Den smälter lätt in i rummet och ger en stilfull touch till din belysning.

Sammanfattningsvis är Nordlux Chicago enkelt skinnespot ett praktiskt och stilfullt val för att lysa upp ditt rum. Med dess höga ljuskvalitet och justerbara inställningar kan du anpassa belysningen efter dina behov och skapa en vacker atmosfär.

Lyset
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.8W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy