Nordlux Piso Pendel, 22W, 1600lm, 2200-2700K, grå

Nordlux Nordlux

11306-0

New product

Nordlux Piso Pendel, 22W, 1600lm, 2200-2700K, grå Expandera

kr 1.385,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Piso Pendel är en elegant och modern taklampa som kommer att lysa upp ditt rum med stil. Med en effekt på 22W och en ljusstyrka på 1600 lm ger denna pendel en stark och klar belysning.

Egenskaper

Ljusstyrka och färgtemperatur: Piso Pendel ger ifrån sig ett varmvitt ljus med en färgtemperatur på 2200-2700K, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär i rummet. Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa ett naturligt vackert ljus som visar upp alla färger på ett genuint sätt.

Installation: Denna pendellampa ska enkelt anslutas till 230V för att kunna användas.

Design

Färg och material: Piso Pendel kommer i en stilren grå färg som kommer att passa bra in i de flesta inredningsstilar. Med en enkel och elegant design kommer denna taklampa att ge ditt rum en modern touch.

Storlek: Med sina dimensioner är denna pendellampa perfekt för att hänga över matbordet, i vardagsrummet eller i hallen för att skapa en enhetlig och stilren belysning.

Användningsområden

Passar de flesta behov: Med sin höga ljuskvalitet och varmvita färgtemperatur passar Nordlux Piso Pendel för de flesta behov. Oavsett om du behöver belysning i vardagsrummet, köket eller sovrummet kommer denna lampa att skapa en trivsam miljö.

Sammanfattning: Nordlux Piso Pendel är en stilren och modern taklampa med en stark ljusstyrka och hög ljuskvalitet. Med sin enkla installation och eleganta design passar denna pendel för de flesta rum och behov.

Lyset
Ljusstyrka1600 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt22W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy