Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Nordlux Nordlux

10924-0

New product

Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid Expandera

kr 691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning: Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Den här produkten, Nordlux Kettle 22 Pendel i färgen Hvid, är en LED-lampa med en effekt på 4.5W. Den ger en ljusstyrka på 300 lm och har en bred spridning på 120 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset.

Fokus på ljuskvalitet är viktigt för denna lampa. Den har ett RA-värde på 80-85, vilket betyder att den ger hög kvalitet på ljuset och visar alla färger på ett naturligt vackert sätt. Med denna lampa kan du vara säker på att du får ett genuint och klart ljus som visar upp alla färger på ett tillfredsställande sätt. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov och kan användas i olika rum och miljöer.

Nordlux Kettle 22 Pendel är både stilren och elegant i sin design. Den har en vit färg som passar bra i många olika inredningsstilar. Lampan är pendelmonterad, vilket ger möjlighet till justering av höjden för att passa din specifika inredning och behov.

Med denna lampa får du inte bara en bra ljuskvalitet och en stilren design, utan den är också energieffektiv. Med en effekt på endast 4.5W minimerar den energiförbrukningen och hjälper dig att spara på elräkningen.

Sammanfattningsvis är Nordlux Kettle 22 Pendel en LED-lampa med hög ljuskvalitet, energieffektivitet och stilren design. Den är perfekt för att ge ett vackert och naturligt ljus i olika rum och miljöer. Oavsett om du behöver ljus till arbetsrummet, vardagsrummet eller sovrummet, kan den här lampan passa dina behov på ett tillfredsställande sätt.

Lyset
Ljusstyrka300 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.5W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy