Nordlux Harlow 60X30 3-Step, Hvid

Nordlux Nordlux

10881-0

New product

Nordlux Harlow 60X30 3-Step, Hvid Expandera

kr 1.076,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Funktioner:

Den Nordlux Harlow 60X30 3-Step är en stilren och modern LED-panel som ger ett starkt och klart ljus, perfekt för kontor, arbetsplatser eller hemmabruk. Med en ljusstyrka på 2400 lm och en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, ger denna panel ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.

Anslutning:

Ska anslutas till 230V, vilket gör den enkel att integrera i befintliga elnät.

Ljuskvalitet:

Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en utmärkt ljuskvalitet som räcker för de flesta behov. Oavsett om du behöver bra arbetsljus eller vill skapa en trivsam atmosfär i ditt hem, kommer denna LED-panel att uppfylla dina förväntningar.

Design:

Med sina dimensioner på 60x30 cm har denna LED-panel en smidig och diskret design som passar in i de flesta miljöer. Den vita färgen ger en fräsch och modern känsla och gör att panelen smälter in snyggt i rummet.

Användningsområden:

LED-panelen Nordlux Harlow 60X30 3-Step är perfekt för både privat och professionellt bruk. Den kan installeras i taket eller på väggen och ger jämnt och behagligt ljus där det behövs.

Sammanfattning:

Om du letar efter en pålitlig och effektiv LED-panel med hög ljusstyrka, utmärkt ljuskvalitet och stilren design, är Nordlux Harlow 60X30 3-Step det perfekta valet för dig.

Lyset
Ljusstyrka2400 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy