Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11253-0

New product

Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort Expandera


Lys

KulørNeutral
Neutral hvid kulør4000K
Spredning120 grader

Effekt og spænding

Erstat100w
Spænding interval220-240
EnergimærkeA

Dimensioner

Højde985 mm.
Bredde55 mm.
Dybde800 mm.
MaterialeRustfri stål, metal og glas

Mer detaljer

kr 1.231,00

inkl. moms.

Skickas inom 25-27 dagar


Produktbeskrivning

Denna Nordlux Omari golvampe är en stilren och modern lampa som ger ett behagligt och funktionellt ljus i ditt hem. Lampan har två ljuskällor med en effekt på 3,2W vardera, vilket ger en total ljusstyrka på 320 lm. Detta gör den perfekt för att lysa upp mindre utrymmen eller för att skapa en mysig stämning i ditt hus.

Anslutning och användning

Lampan är designad för att anslutas till 230V och är enkel att installera. Du kan placera den i vilket rum som helst där du behöver extra ljus, som vardagsrummet, sovrummet eller kontoret.

Ljuskvalitet och färgåtergivning

Med en hög ljusstyrka och ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en naturlig och vacker ljusfördelning som visar alla färger på ett autentiskt sätt. Du kommer att njuta av en hög ljuskvalitet som passar för de flesta behov, oavsett om du behöver ljus för att läsa, arbeta eller helt enkelt för att skapa en trivsam atmosfär.

Säkerhet och hållbarhet

Lampan har en IP20 klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus. Den är tillverkad av högkvalitativa material som gör den hållbar och långvarig, vilket gör den till en pålitlig ljuskälla i ditt hem under många år framöver.

Sammanfattningsvis är Nordlux Omari golvampe en elegant och effektiv belysningslösning som passar perfekt för olika rum i ditt hem. Med sin höga ljuskvalitet, enkel installation och hållbara design är den ett utmärkt val för alla dina ljusbehov.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy