Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11255-0

New product

Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, sort Expandera


Lys

KulørNeutral
Neutral hvid kulør4000K
Spredning120 grader

Effekt og spænding

Erstat100w
Spænding interval220-240
EnergimærkeA

Dimensioner

Højde985 mm.
Bredde55 mm.
Dybde800 mm.
MaterialeRustfri stål, metal og glas

Mer detaljer

kr 693,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Effektiv och stilren Nordlux Omari bordlampa

Den eleganta Nordlux Omari bordlampan är en perfekt belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 3,2W och en ljusstyrka på 320 lm ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov. Lampan är färdig att anslutas till 230V och har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.

Design och funktion

Nordlux Omari bordlampan har en stilren svart design som passar perfekt i de flesta inredningsstilar. Den är enkel att placera på skrivbordet, nattduksbordet eller hyllan för att ge rätt mängd ljus där det behövs. Lampan är IP20-klassad, vilket innebär att den inte är vattentät och därmed inte lämpad för användning utomhus.

Belysning med hög kvalitet

Med Nordlux Omari bordlampan får du inte bara tillräckligt med ljus, utan även en belysning av hög kvalitet som är skonsam för ögonen. Lampan är perfekt för både läsning och arbete, och dess jämnt fördelade ljus skapar en behaglig miljö i rummet.

Enkel att använda

Denna bordlampa är enkel att använda med sin praktiska strömbrytare och smidiga anslutning till elnätet. Bara att sätta i kontakten och börja njuta av det vackra ljuset som Nordlux Omari levererar.

Perfekt för hemmet eller kontoret

Oavsett om du behöver extra ljus vid skrivbordet på kontoret eller en mysig belysning i vardagsrummet hemma, så är Nordlux Omari bordlampan ett utmärkt val. Med sin stilrena design och höga ljuskvalitet kommer den både att lysa upp rummet och bidra till en trevlig atmosfär.

Upptäck den praktiska och eleganta Nordlux Omari bordlampan idag och låt den bli en viktig del av din belysningslösning!

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy