60W strömförsörjning
12V DC, 5A, IP67 vattentät

4429-0

New product

60W strömförsörjning - 12V DC, 5A, IP67 vattentät Expandera

12V DC 60w

Ingång: 230V.

IP67 vattentät.

Perfekt för 12V LED-lampor och LED strips.

Mer detaljer

kr 224,00

inkl. moms.

I lager.


60W Strömförsörjning, 12V DC, 5A, IP67 Vattentät

Denna strömförsörjning är speciellt designad för att leverera en pålitlig och stabil strömkälla till 12V LED-belysningssystem. Med en effekt på 60W kan den driva flera LED-lampor och säkerställa att de lyser upp ditt utrymme med imponerande ljusstyrka.

Med dimensioner på 44 x 21 x 155 mm är denna strömförsörjning kompakt och lätt att installera oavsett var du behöver den. Dess kompakta formfaktor gör att den lätt kan monteras även i trånga utrymmen.

En viktig egenskap hos denna strömförsörjning är dess IP67-klassificering. Detta innebär att den är helt vattentät och kan motstå damm och fukt. Denna egenskap gör att den kan användas både inomhus och utomhus, och tål även tuffare miljöer. Vänligen observera att den inte är avsedd att ligga under vatten under längre tid.

Denna strömförsörjning är utrustad med en standard europeisk strömkontakt och kan enkelt anslutas till ett vanligt 230V vägguttag. Med en utgångsspänning på 12V DC och en maxström på 5A kan den enkelt driva dina LED-lampor och säkerställa en jämn belysning.

Tack vare dess höga effekt och vattentäthet är denna strömförsörjning perfekt för installation i trädgårdar, poolområden, kök, garager och andra utrymmen där LED-belysning används. Du kan vara säker på att den kommer att hålla länge och ge en pålitlig strömförsörjning till dina LED-lampor.

Lyset
DimbarNej
Dimensioner
Höjd21 mm.
Bredd44 mm.
Djup155 mm.
Effekt & spænding
Effekt60W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy