V-Tac 30W LED strålkastare
Arbetsarmatur, utomhusbruk

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED strålkastare - Arbetsarmatur, utomhusbruk v-tac Expandera

30W strålkastare, med en ljusstyrka på 2510 lumen - 33 % mer ljus än en standard 30w LED-strålkastare!

Snygg design och tillverkad i aluminium, vilket gör strålkastaren robust.
Prefekt för belysning av trädgården, infarten och liknande.

IP65-klassad.

 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar
  • Vit

kr 144,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här V-Tac 30W LED strålkastaren är perfekt för utomhusbruk och arbetsmiljöer. Med en effekt på 30W och en försyningskrav på 230V är den energieffektiv och kraftfull.

Ljusstyrka och spridning:

Med en ljusstyrka på 2510 lm och en bred spridning på 110 grader, säkerställer denna strålkastare en jämn fördelning av ljuset. Det innebär att du får bra belysning över en stor yta.

Välj din färg:

Du kan välja mellan tre olika färgalternativ för strålkastarens ljus. Varmvit (3000K) ger ett avkopplande och trevligt sken som skapar en behaglig atmosfär. Neutralvit (4000K) ger perfekt och effektivt ljus för arbetsmiljöer, utan gula eller blåa toner som kan påverka föremålens naturliga utseende. Kallvit (6000K) ger ett svalt ljus med en blåaktig nyans och används vanligtvis till lackering, akvarier och dekorationer.

Kompakt och tålig:

Strålkastaren har dimensioner på 122 x 150 x 27 mm, vilket gör den kompakt och lätt att placera. Dess IP65-klassning gör att den kan användas utomhus, eftersom den tål vattenstänk och regn. Den är hållbar och pålitlig under olika väderförhållanden.

Enkel installation:

Strålkastaren är lätt att installera med sin integrerade ljuskälla. Du behöver inte spendera extra tid och pengar på att köpa separata lampor.

Sammanfattningsvis erbjuder denna V-Tac 30W LED strålkastare hög effekt och ljusstyrka, med en bred spridning som säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Du kan välja mellan tre olika färger för att passa dina behov och den är enkel att installera. Med sin kompakta design och tålighet mot vattenstänk och regn är den perfekt för utomhusbruk och arbetsmiljöer.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka2510 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 70
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd150 mm.
Bredd122 mm.
Djup27 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt30W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy