48 cm akvarie armatur
5W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP67

3466-0

New product

48 cm akvarie armatur - 5W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP67 Expandera


48 cm LED akvarieljus på 5W.

Vattentät och med sugkoppar så den kan sitta på insidan av akvariet.

Ljuset består av 7000K vitt ljus + blått ljus (460 nm) för att stimulera växttillväxt.

1 ljusinställning.
-Vit och blå LED för dagsljus

Kombinationen av vita och blå lysdioder ger ett naturligt utseende, samt förstärker färgerna på växter och fiskar och minskar bildandet av alger.
Passar de flesta akvarier.

Färgfördelning: 12 vita lysdioder + 12 blå lysdioder.

Mer detaljer

kr 239,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna vattentäta 48 cm akvariearmatur är perfekt för att skapa en härlig ljusmiljö för dina fiskar och växter i akvariet. Med en effekt på 5W och en ljusstyrka på 300 lm erbjuder denna armatur tillräckligt med ljus för att framhäva skönheten i ditt akvarium.

Kvalitets-LED

Den här armaturen använder högkvalitativa LED-lampor för att säkerställa en lång och pålitlig drift. LED-lamporna har en livslängd på upp till 50 000 timmar med minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Du kan vara säker på att detta armatur kommer att leverera en jämn och pålitlig belysning i ditt akvarium under lång tid framöver.

Bred spridning

Med en spridningsvinkel på 180 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt över hela akvariet. Detta ger en optimal ljusmiljö för dina fiskar och växter, och hjälper till att skapa en vacker och naturlig atmosfär.

Vattentät konstruktion

Denna armatur är IP68-klassificerad, vilket innebär att den är helt vattentät och kan nedsänkas upp till 1 meters djup. Du behöver inte oroa dig för att armaturen ska bli skadad av vatten eller fukt. Den är perfekt för användning i akvarier och andra vattenmiljöer.

Enkel installation

Denna akvariearmatur levereras med sugkoppar som gör det enkelt att montera den på insidan av ditt akvarium. Du kan enkelt justera armaturens position för att få det bästa ljuset i ditt akvarium. Dessutom är armaturen anpassad för användning med 230V strömförsörjning, vilket gör den enkel att installera och använda.

Sammanfattning

Den här 48 cm akvariearmaturen med 5W LED-lampor i vitt och blått är ett utmärkt val för att skapa en vacker och naturlig ljusmiljö i ditt akvarium. Med högkvalitativa LED-lampor, en bred ljusspridning och vattentät konstruktion kan du vara säker på att dina fiskar och växter får den belysning de behöver. Installera den enkelt med sugkoppar och njut av en lång livslängd för hela produkten. Komplettera ditt akvarium med denna fantastiska armatur idag!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVit/blå
DimbarNej
Ljusstyrka300 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP68
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy