8W LED Lampa
Filament LED, E27, A60D

New product

8W LED Lampa - Filament LED, E27, A60D Expandera

Stark E27 LED-lampa.

De långa fina kol-LED-glödlamporna får lampan att se ut som en vanlig glödlampa.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 105,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Estetisk Belysning med 8W LED Filamentlampa

Upplev ljusupplevelsen på ett sätt som kombinerar traditionell glödlampsdesign med modern LED-teknik. Denna 8W LED-lampa med filamentteknologi erbjuder både hög prestanda och estetisk charm, vilket gör den till ett perfekt val för alla slags miljöer.

Anslutes enkelt till 230V och säkerställer en effektiv energianvändning utan komplikationer. Med sin eleganta A60D-form och E27-sockel kan den enkelt installeras i de flesta standardarmaturer.

Ljus och Prestanda

  • Ljusstyrka: Med en imponerande ljusstyrka på 968 lm säkerställer lampan ett starkt och klart ljus som passar för både arbets- och hemmamiljöer.
  • Bred spridning: Tack vare en spridningsvinkel på 320 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset i hela rummet, vilket minimerar skuggor och mörka hörn.
  • Hög ljuskvalitet: RA-värdet på 80-85 innebär att lampan återger färger naturligt och vackert, tillräckligt för de flesta behov och tillfällen.

Livslängd och Tillförlitlighet

Denna LED-lampa är konstruerad för att hålla. Med 30.000 timmar i driftstid, erbjuder den långvarig belysning av hög kvalitet och säker prestanda. Användningen av LED av högsta kvalitet kombinerat med en effektiv kylningsteknologi garanterar minimalt ljusfall och maximal hållbarhet.

Atmosfär och Design

  • Ljusfärg: Finns i Varmvit (2700K), vilket ger ett lugnande och avkopplande sken. Detta bidrar till att skapa en inbjudande och trivsam atmosfär i alla rum, perfekt för både avslappning och sociala tillställningar.

Specifikationer

  • Dimensioner: 105 x Ø60 mm, en kompakt storlek som möjliggör användning i en mängd olika armaturer och stilutrymmen.

Denna lampas kombination av skönhet, effektivitet och hållbarhet gör den till ett utmärkt val för dig som vill ha både stil och energioptimering i hemmet.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
Ljusstyrka968 lumens
Spridning320 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd105 mm.
Diameter60 mm.
Effekt och spänning
Ersätt60W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy