Halo Design
Hudson Golv. LED 2L G9, Opalglas / B-Stål

Halo Design Halo Design

8225-0

New product

Halo Design - Hudson Golv. LED 2L G9, Opalglas / B-Stål Expandera
Hudson är den perfekta lösningen för att lysa upp vardagsrum och skapa en mysig och bekväm miljö.
Med denna vackra och eleganta lampa kan du skapa en stilren och modern look i ditt hem.
Det kommer att göra ett vackert intryck och ge ditt rum ett modernt och inbjudande utseende.

Mer detaljer

kr 2.249,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Max 7W LED-golvlampa från Halo Design med en modern och stilren design som passar perfekt i de flesta hemmamiljöer. Lampan har en elegant kombination av opalglas och B-stål som ger den en tidlös och exklusiv känsla.

Data om produkten: Lampan är kompatibel med G9 sockel och kräver en ljuskälla med max 7W, som dock inte ingår vid köp. Den ska anslutas till en vanlig 230V-strömkälla för enkel installation och användning.

Ljuskvalitet: Med en fokuserad ljusspridning på 38 grader ger denna lampa ett kontrollerat och behagligt ljus. Den har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att den visar alla färger på ett naturligt och korrekt sätt. Detta gör den lämplig för de flesta behov inom heminredning.

Livslängd och driftsäkerhet: LED-ljuskällan av hög kvalitet har en förväntad livslängd på upp till 30 000 timmar, med minimalt ljusstyrkefall över tiden. Lampan har en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket garanterar en långvarig och säker användning.

Dimensioner och IP-rating: Lampan mäter 120 x Ø15 mm och har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus i torra utrymmen. Den är idealisk för belysning i vardagsrum, sovrum, eller kontorsmiljöer.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG9
Höjd120 mm.
Diameter15 mm.
MaterialMetal, Glas
Effekt & spænding
Effekt7W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy