Lagertömning: Halo Design
Hygge Batteri bordslampa - Svart

Halo Design Halo Design

7741-0

New product

Reducerat pris! Lagertömning: Halo Design - Hygge Batteri bordslampa - Svart Expandera
Ge din hygge en boost med bordslampan Hygge från Halo Design.
Den har utvecklats med ett integrerat batteri och gjorts vattentät, så att den enkelt kan tas ut på terrassen.
Designad av Michael Waltersdorff är du garanterad en unik design som gör lampan till ett riktigt konstverk.
Den flexibla bordslampan är lätt att hantera med funktionen längst upp på skärmen, där du enkelt kan dämpa ljuset, tända och släcka det.
Installationen är enkel utan användning av verktyg, så du kan snabbt njuta av lampan.
Skapa precis rätt mysig atmosfär med bordslampan Hygge från Halo Design.

Mer detaljer

kr 769,30

inkl. moms.

kr 1.099,00 inkl. moms.

-30%

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning:

Halo Design, Hygge Batteri bordslampa, Svart är en stilfull och praktisk lampa som passar perfekt i alla rum i ditt hem. Lampans smala och eleganta design gör den till enkel att placera på olika ytor, som till exempel på ett skrivbord, en hylla eller ett nattduksbord.

Med en effekt på 3W ger denna bordslampa tillräckligt med ljus för att skapa en behaglig atmosfär i rummet. Dess ljusstyrka på 136 lm och breda spridning på 270 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket gör att rummet badas i ett mjukt och behagligt sken.

Den här lampan erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som verkligen visar upp alla färger på ett autentiskt sätt. Oavsett om du behöver ljus för arbete, läsning eller avkoppling kommer detta vara tillräckligt för dina behov.

Genom att använda LED-ljuskällor av högsta kvalitet säkerställs en långvarig och säker drift på upp till 30 000 timmar. LED-lampor har dessutom minimalt fall i ljusstyrka över tid, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att lampan blir svagare efter lång användning. Lampan är också utformad med professionell och pålitlig drift samt god kylningskapacitet för att garantera en lång livslängd för hela produkten.

Med dimensionerna 19 x Ø15 mm tar denna bordslampa inte upp mycket plats utan blir en diskret men ändå estetiskt tilltalande inredningsdetalj. Dessutom är den vattentålig med en IP54-klassning, vilket innebär att den kan tåla fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Detta gör den även lämplig för användning i badrum eller andra utrymmen där det kan förekomma fukt.

CSS:
Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarJa, dimmer inbyggd
Ljusstyrka136 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 82
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd19 mm.
Diameter15 mm.
MaterialMetal
Effekt & spænding
Effekt3W
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy