LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa
Direkte/Ballast kompatibel, 180°, Erstat 13W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa - Direkte/Ballast kompatibel, 180°, Erstat 13W ledlife Expandera

LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa är en välkonstruerad och lättinstallerad lampa som passar för olika typer av inomhusbelysning.

Med en G24 sockel som ersätter den traditionella 13W lösningen, är detta en energi- och kostnadseffektiv lösning för att uppnå den önskade belysningen.

Med en ljusstyrka på 780 lumen och ett RA-värde på 80-85 så ger lampan ett fint och naturligt ljus som framhäver alla färger.

Den har även en bred spridning på 180 grader vilket garanterar ett jämnt fördelat ljus.

Färgen på ljuset kan väljas mellan varmvitt och neutralvitt för att uppnå en atmosfär som är både avslappnande eller effektiv.

En professionell och pålitlig drift med god kylningskapasitet säkerställer att LED-lampan kommer att hålla i upp till 30.000 timmar med ett minimalt fall i ljusstyrka.

Denna LED-lampa är perfekt för att uppnå en belysning som är både energieffektiv och som kombinerar ett naturligt och vackert ljus.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 244,00

inkl. moms.

I lager.


LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa är den perfekta lösningen för de som söker en energieffektiv och miljövänlig belysning. Denna LED-lampa är utformad för att ersätta en 13W lampa med en G24 sockel. Detta innebär att du kan spara upp till 50% i energiförbrukning utan att behöva kompromissa med ljusstyrkan eller kvaliteten på ljuset.

För att säkerställa en pålitlig drift måste LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa förses med 230V / Ballast. Detta är en viktig faktor att tänka på innan du köper lampan. Men när den väl är installerad, kommer du att uppleva en ljusstyrka på 780 lm och en bred spridning på 180 grader. Detta garanterar en jämn fördelning av ljuset och gör det möjligt för dig att lysa upp stora ytor med bara en lampa.

En annan viktig faktor att tänka på när du väljer en LED-lampa är ljuskvaliteten. Med ett RA-värde på 80-85 kan du vara säker på att LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa ger dig ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Detta är en viktig faktor att tänka på om du behöver belysning för att utföra detaljerat arbete eller om du vill att dina produkter ska visas upp på bästa sätt.

Genom att använda LED av högsta kvalitet säkerställs lång och säker drift upp till 30.000 timmar, med ett minimalt fall i ljusstyrka. Detta innebär att du kan njuta av en pålitlig och högkvalitativ belysning under en lång tid framöver. Dessutom är LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa utformad med en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket ytterligare ökar dess livslängd.

En annan fördel med LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa är att du kan välja mellan två färger: Varmvit (3000K) och Neutralvit (4000K). Varm färg ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär, medan neutral nyans ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Oavsett vilken färg du väljer, kan du vara säker på att LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa ger dig högkvalitativ belysning som passar dina behov.

Slutligen har LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa en kompakt design med dimensioner på 34 x 130 x 34 mm. Detta gör den enkel att installera och passar perfekt för alla typer av belysningsbehov. Så om du söker en energieffektiv och högkvalitativ lampa som kan lysa upp ditt hem eller arbetsplats på ett pålitligt och miljövänligt sätt, är LEDlife G24D-SMART6 6W LED lampa det perfekta valet för dig.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka780 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 82
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG24
Höjd130 mm.
Bredd34 mm.
Djup34 mm.
MaterialPVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Effekt6W
Ersätt13W
Spänning230V / Ballast
Spänningsintervall85-265V AC, 50/60HZ
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy