Lagertömning:

Eglo Eglo

9308-0

New product

Lagertömning: Expandera

Ljus
Kulör2700K - 6500K + RGB
DimbarJa, Via app
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80

Dimensioner

Höjd118 mm.
Diameter60 mm.
SockelE27

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt9 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 316,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Lagertömning: är en högkvalitativ produkt som ger ett naturligt vackert ljus med ett RA-värde på 80-85. Denna ljuskvalitet är perfekt för de flesta behov och visar färger på ett genuint och realistiskt sätt.

Med en enkel anslutning till 230V ger Lagertömning dig ljus av hög kvalitet som skapar en behaglig och välbelyst miljö. Oavsett om det är för hemmabruk eller professionellt bruk, så är denna produkt ett idealiskt val.

Den höga ljuskvaliteten hos Lagertömning säkerställer att detaljer i belysningen framhävs och färgåtergivningen är korrekt, vilket gör den lämplig för användningsområden där färgåtergivning är avgörande, som i butiker, kontor och bostäder.

En annan fördel med Lagertömning är dess energieffektivitet, vilket gör den både miljövänlig och ekonomisk att använda i längden. Med dess långa livslängd kan du njuta av högkvalitativt ljus under lång tid utan att behöva bekymra dig för frekventa utbyten eller underhåll.

Sammanfattningsvis är Lagertömning en pålitlig och effektiv belysningslösning som kombinerar hög ljuskvalitet, energieffektivitet och långvarig prestanda. Skapa den perfekta ljusmiljön med Lagertömning idag!

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy